Sabtu, 14 Juli 2012

14!!

halo wi, wi aku gangerti kenopo kon kok dadi jahat mbek aku akhir-akhir iki, sumpah gangerti, pas kamis wingi tak pikir kon kangen aku, sampek kon ngancam aku mbok siwak lek jumat ga melbu hihi. terus aku jumat kan melbu wi, iku isukisuk aku nang kon, nang tir mbek ima, onok fira sisan, tp kon kok cuek jutek ngono? sumpah iku loro wi, aku ngmng yo gaonok seng ngereken, aku nangis cik. goblok kan? haha. gaopo aku bangga saiki aku gatau nangisi arek lanang maneh xixi. sumfil aku kgn kon, kgn tir sisan, tak ajak ngmng gaonok seng ngereken, tak sms gaonok sing bales, sampek aku nulis nang blog iki, mek kesa tok sing mbalesi. kene iki konco anyaran wi, aku mbek kon baru deket pas kls 8 kan? grgr duwe masalah seng podo haha, tp aku lgsg srek karo kon, masiho kon cuek, kadang lek curhat yo ga nyambung, tp aku ngerti kon sakjane care wkwk aku gagelem kene tukaran wi:') kene kudu langgeng #rawr yo coy., asline akeh seng kudu tak omongno nang kene, tp aku ngantuk+pegel nulis wkwk, tp didalam lubuk hatiku yang terdalam kon koncoku wi! ima nony pas ultah durung tau tak tulis nde blog, desya dan ais juga. u're the first:) aku tetep sayang kon apa adanya♥
dadi ngene yo, aku inget banget saiki tgl 14. kon ultah coy!!!! kon wis nge twit h-blablabla dr kmrn2 haha
happy birthday yo wi, tambah pinter, ayu, sukses dbl 2k12! aku janji nntn gawe kon:* gaonok masalah keluarga dkk maneh. rejeki ngalirrrrr terusss, sukses unas, terus smala bareng2 aku sm tir, kalo ga smada ya, soalnya di smada banyak cogan wi hehe. terus semoga kamu cepet moveon dr septtt *ups. tak bilangi kan dr awal, kita klo nyepik gabole pakek hati wi harusnya, tp gpp, soalnya uda terlanjur, km harus moveon ya, enak single coy, aku lu dan tir, kita bebas kan?:D cuman kesa yg punya pcr, huhuu~~ 
terus kon lak pgn digawekno gambargambar ngono seh? aku iki gawe teko photovisi wi, deloken ta:)





sepurane yo wi lek elek, laptop ku mari di service, kabeh photoscape dkk ilang kabeh, aku ga sempet download soale wes bengi hehe. sepurane sisan aku durung isok belikno kon kado, aku sek nabung wi, maklumi aku yo:'))))
seng penting aku syg kon, tir dan kesa, oke? loveuuuuu♥
goodnite wiwi, be your day ya 14 juli ini:***

Tidak ada komentar:

Posting Komentar